Recycling cartridges… and more!

Goede doelen

U kunt de opbrengst van uw lege cartridges ook schenken aan een door u gekozen goed doel of  opteren voor een van de door ons geselecteerde goede doelen. Lees hieronder meer over de organisaties die wij steunen.

We zorgen er voor dat uw bijdrage op de juiste plek terecht komt. Neem gerust met ons contact op om uw keuze kenbaar te maken.

logo-cartridge4kikaCartridge4kika

Cartridge4kika is een zelfstandige organisatie die het initiatief heeft genomen om voor KiKa (Stichting  Kinderen kankervrij) lege cartridges en toners in te zamelen.

lees meer …


Goede Doelen - Stichting Liliane FondsStichting Liliane Fonds

Het Liliane Fonds is een speciaal fonds voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden.

lees meer …


Goede Doelen - Stichting Zeldzame Ziekten FondsStichting Zeldzame Ziekten Fonds

Het Zeldzame Ziekten Fonds helpt mensen met een zeldzame ziekte. Dit doet zij door bekendheid te geven aan onbekende, zeldzame ziekten en door geld in te zamelen voor onderzoek.

lees meer …


Stichting NinaStichting Nina

Stichting Nina steunt het opstarten van onderzoeken naar hersenstam-tumoren bij kinderen in het Vumc in Amsterdam. Hersenstamtumor is de slechtste diagnose die je als kind kunt krijgen. Het betekent 0% kans op genezing.

lees meer …


Make-A-Wish logoMake-A-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wens van kinderen tussen de 3-18 jaar die ernstig, of zelfs levensbedreigend ziek zijn om hen kracht en energie te geven voor de toekomst.

lees meer …


Logo - A Seal StellendamA Seal Zeehondenopvang

Bij A Seal in Stellendam worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijt geraakt, of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn, en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten in zee.

Informatie over de zeehondenopvang vindt u op www.aseal.nl