Recycling cartridges… and more!

Inzameling lege cartridges

Nica is uw partner voor de inzameling van lege cartridges. Nica haalt uw verzamelde of ingezamelde lege toners- en inktpatronen vanaf 30 vergoedbare stuks gratis bij u op, meer nog: sommige lege cartridges zijn geld waard. Neemt u dus gerust contact met ons op voor de actuele leeggoed prijzen.

Nica haalt enkel originele lege toners, inktpatronen en drums op. Goedkope compatible huismerken kunnen niet hergebruikt worden. Om die reden kunnen wij deze niet aanvaarden en zijn wij genoodzaakt u de verwerkingskosten aan te rekenen. Twijfelt u erover of uw huismerk een groen (recycled) product of toch een compatible (namaak) is? Vraag ons dan om ons advies.

Lege cartridges

Lege cartridges zijn geen afval. Ze kunnen vaak hergebruikt worden. Indien dat niet het geval is, zorgen we ervoor dat de grondstoffen worden herwonnen. Bij de eerste ophaling bezorgt Nica u gratis een inzameldoos . Ook de cartridges die door uw medewerkers, studenten of leden thuis verbruikt worden mogen hierin worden verzameld. Van zodra de doos vol is, vult u het online ophaalformulier in en halen wij de doos op.

Na verwerking ontvangt u een creditnota zodat de vergoeding overgemaakt wordt op uw bankrekening.  Voor verwerkte ophalingen met een totale waarde van minder dan 10 EUR, kan Nica helaas geen vergoeding betalen. Zamel dus zeker voldoende stuks in alvorens een ophaling aan te vragen.

Goede doelen

U kan de opbrengst van uw lege cartridges ook schenken aan een door u gekozen goed doel of  opteren voor een van de door ons geselecteerde goede doelen. We zorgen er voor dat uw bijdrage op de juiste plek terecht komt.

Inschrijven

Bent u overtuigd van onze service en wenst u deel te nemen aan het “Cartridge Recyclage Programma”? Schrijf u dan meteen in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.