Recycling cartridges… and more!

Inzameling lege cartridges

Nica is uw partner voor de inzameling van lege cartridges. Nica haalt uw verzamelde of ingezamelde lege toners- en inktpatronen vanaf 30 vergoedbare stuks gratis bij u op, meer nog: uw lege cartridges zijn geld waard! Neemt u dus gerust contact met ons op voor de actuele leeggoed prijzen.

Lege cartridges

Lege cartridges zijn geen afval. Ze kunnen herbruikt worden en brengen geld op want de meeste types worden door ons vergoed. Nica bezorgt u gratis een inzameldoos . Ook de cartridges die door uw medewerkers, studenten of leden thuis verbruikt worden mogen hierin worden verzameld. Van zodra de doos vol is, vult u het online ophaalformulier in en halen wij de doos op.

Goede doelen

U kan de opbrengst van uw lege cartridges ook schenken aan een door u gekozen goed doel of  opteren voor een van de door ons geselecteerde goede doelen. We zorgen er voor dat uw bijdrage op de juiste plek terecht komt.

Inschrijven

Bent u overtuigd van onze service en wenst u deel te nemen aan het “Cartridge Recyclage Programma”? Schrijf u dan meteen in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.