Recycling cartridges… and more!

Inzameling lege cartridges

Nica is uw partner voor de inzameling van lege cartridges. Nica haalt uw verzamelde of ingezamelde lege toners- en inktpatronen vanaf 30 vergoedbare stuks gratis bij u op, meer nog: uw lege cartridges zijn geld waard! Neemt u dus gerust contact met ons op voor de actuele leeggoed prijzen.

Nica haalt enkel lege toners, inktpatronen en drums op. Afvalbakjes/waste bins kunnen niet recycled worden en kunnen zeker niet beschouwd worden als een lege cartridge. Om die reden kunnen wij deze niet aanvaarden en zijn wij genoodzaakt u de verwerkingskosten aan te rekenen.

Lege cartridges

Lege cartridges zijn geen afval. Ze kunnen herbruikt worden en brengen geld op want de meeste types worden door ons vergoed. Nica bezorgt u gratis een inzameldoos . Ook de cartridges die door uw medewerkers, studenten of leden thuis verbruikt worden mogen hierin worden verzameld. Van zodra de doos vol is, vult u het online ophaalformulier in en halen wij de doos op.

Na verwerking ontvangt u een creditnota zodat de vergoeding overgemaakt wordt op uw bankrekening.  Voor verwerkte ophalingen met een totale waarde van minder dan 10 EUR, kan Nica helaas geen vergoeding betalen.

Goede doelen

U kan de opbrengst van uw lege cartridges ook schenken aan een door u gekozen goed doel of  opteren voor een van de door ons geselecteerde goede doelen. We zorgen er voor dat uw bijdrage op de juiste plek terecht komt.

Inschrijven

Bent u overtuigd van onze service en wenst u deel te nemen aan het “Cartridge Recyclage Programma”? Schrijf u dan meteen in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.