Recycling cartridges… and more!

Voorbeeldteksten

Om uw inzamelproject te promoten, kan u onderstaande voorbeeldteksten vrij gebruiken in al uw communicatie. Denk bijvoorbeeld aan de scholenwebsite, uw (wekelijkse) nieuwsbrief, een mailing… Spread the word!

NICA | Inzameling lege cartridges

Onze school zamelt lege cartridges in en werkt hierin samen met NICA-CTC. De inzameldoos vindt u in de school. Voor vele types ontvangt de school een vergoeding, waarmee we iets extra’s voor de leerlingen kunnen doen.

Zou u willen meehelpen aan dit inzamelproject? De leerlingen leren dan gelijk ook iets over het milieu en recycling.

Laat uw kind(eren) de lege cartridges van thuis en/ of van uw werk meenemen, zodat ze in de inzameldoos op school gedeponeerd kunnen worden en steun daarmee de school en het milieu! NICA-CTC haalt tevens grotere partijen rechtstreeks bij bedrijven op. Voor meer informatie: www.nica-ctc.nl of info@nica-ctc.nl.

Namens de school: Hartelijk bedankt!!

KIKA | Inzameling Cartridge4Kika

Onze school zamelt lege cartridges in voor Kika en werkt hierin samen met NICA-CTC. Voor vele types ontvangt Kika een vergoeding die wordt gebruikt voor onderzoek tegen kinderkanker. De Kika-inzameldoos vindt u in de school.

Vorig jaar doneerde NICA-CTC meer dan 5000 euro aan Kika.

Helpt u mee om dit bedrag te verhogen? De leerlingen leren tevens iets over milieu en recycling.

Laat uw kind(eren) de lege cartridges van thuis en/ of van uw werk meenemen, zodat ze in de inzameldoos op school kunnen worden gedeponeerd en steun daarmee Kika en het milieu! NICA-CTC haalt tevens grotere partijen rechtstreeks bij bedrijven op. Voor meer informatie: www.nica-ctc.nl of info@nica-ctc.nl.

Namens de school en Kika: Hartelijk bedankt!!